whadap y'all

Vad händer i helgen? ja, för oss blir det nog att flytta allt utom det livsnödvändiga, om inte elektrikern mirakulöst nog kan komma idag!
jag hade velat göra nått roligt, som att åka till danmark och gå där och strosa en dag, äta korv och dricka öl.. :) men jag får nog snällt vänta till vi är på plats i huset, vilket iofs nog inte är HELT illa det heller.. :) vi har lite kvar att göra.. jag (eller någon) skulle t ex ringa till vicevärden Lennart, så vi kan skriva papper och lägga lägenheten bakom oss.. tycker bara det är så tråkigt att prata med honom, jag förväntar mig alltid att han ska skälla på mig.. ungefär som när man träffar på en polis, även om man inte gjort nått fel blir man nervös och beter sig precis som man har snott bilen man sitter i och dessutom har knark i fickan. fast nu överdrev jag kanske lite, Lennart ÄR inte så farlig, men väldigt nyfiken. tradigt när hans hund dog, då hade han ingen ursäkt att stå och spana på Klostervägens boende. Fast iofs behöver han inte det heller. En dag bara stod han utanför sin egen port och bara glodde. ?? varför inte gå ett varv runt huset då, det reagerar man inte på ju.. haha, vilket exemplar.. jaa, jag kanske tillochmed kommer sakna Lennart.. :D
nä, nu blir det frukost här, sen är jag minsann sugen på att hitta på nått idag!


Snart dags för IKEA :)

Nu tror jag minsann att vi är mitt uppe i flytten. Igår körde vi dit en massa saker, och när jag packat upp kläderna och Fredrik lastat av grejer som varit i förrådet stod vi och bara tittade oss omkring. Känns overkligt att det är vårt alldeles egna hus och att vi ska få bo där. Jag har kommit på att det är en del möbler som behövs. Ska bli kul att handla lite nytt :)
En sån här har vi tänkt: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70103349 den har iaf fått godkänt av Fredrik. Sen har jag tänkt detta:http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40187557 ,och att denna ska stå bredvid: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00117024. Sen är det lite smått och gott som köksstolar (kan ju vara bra att ha), besticklådor till köket, hyllplan till alltiallo-garderoben, hatthylla, skoställ, krokar och handdukshängare till toaletterna..
Nu ska jag ta mig en repa med dammsugaren, sen kanske äta frukost och packa lite grejer från köket, sen tror jag att denna dagen har gått.. :)


Sure-Sture

bara gap hela tiden.. nästan.. skrek till o från hela dagen igår, inatt har vi inte sovit mkt nån av oss och direkt när Wilda vaknade imorse, SKRIIIIK! :( Skriiiiiika sig genom hela blöjbyte/byta kläder, sen få mat, skrika lite till efter maten. Förstår ni att hon börjar bli hes?

annars, gick vi ner till byn igår och beställde kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare. nu är det verkligen nära med flytt, tillochmed så att Fredrik säger det högt också! beroende på om elektrikern kommer denna veckan eller början på nästa flyttar vi antingen till helgen eller nästa helg! hur som helst är det alltså nära! WIIIII! ÄNTLIGEN!

jaha, nu var Wilda tyst i säkert 10 minuter, så då var vi igång igen.. tur att hon är söt när hon är sur också, men MUTE-knapp hade inte varit fel ibland..


PÅSK

ja, rubriker är väl tråkiga att hitta på..?

lite mer sporadiskt bloggande nu, hinner dåligt med. man har ju det för jävla stressigt när man är mammaledig. nä, man kan tycka att man skämtar när man säger så, men jag hinner faktiskt dåligt med. jag hinner inte tvätta eller dammsuga, hinner inte ens tömma diskmaskinen. fast de senaste dagarna har jag ändå lite att skylla på. de har spenderats i huset och bestått av städande. men imorron blir vi nog färdiga (jag och mamma, Fredrik har visst lite annat att pyssla med), och det är nästan tvunget för jag måste tvätta Loppe-kläder. och Loppe-haklappar, slabbar gör hon när hon äter. hon har inte fattat det här med bordsskick ännu.. 
men fint blir det i huset, hur som helst. snart, snart kan vi få komma dit.

Beräknad förlossning.

Idag. 20 april, dagen vi väntat så länge på. Eller, länge och länge, hann ju bara bli drygt 7 månader.
Idag skulle Wilda fötts om allt varit normalt. Nu var det ju inte så normalt. 7% av Sveriges gravida kvinnor får havandeskapsförgiftning. 6 % av alla barn i Sverige föds för tidigt. Prematur. Gillar inte det ordet. Känns som att det har en negativ klang. Att Wilda inte fick näring och var för liten för tiden finns det också ett tråkigt ord för. Tillväxthämmad. -46% (allt mellan +20% och -20% är normalt)
Graviditeten fram till vecka 25 var dock ganska normal. Kräkningar fram till vecka 25 är väl relativt normalt. Foglossning är ju också rätt vanligt. Humörsvängningar märktes också av. Svullen om fötterna (till slut även svullna ben, armar, fingrar, lår, mage, ansikte, ja ungefär hela kroppen). Graviditeten så sett saknar jag inte (!), men om allt funkat som det skulle, om Wilda fått näring och jag mått bra, hade jag mycket hellre gått tiden ut.
Men nu var det inget alternativ. Akutsnitt var den enda utvägen.
Dagen som skulle varit födelsedag firades istället med ultraljud av skallen, skelettröntgen och ögonundersökning.
Nae, fira födelsedag gör vi istället den 1:a mars!

7 veckor och 1 dag är Wildafisen idag. Stooor tjej (på hela 2495 gr.) :)

kallt te..

är ju sådär halvgott.. jag pratade med Wilda och skulle se om där kom nått leende, och glömde bort teet.. kom ett leende, men det var nog inte medvetet eftersom jag fortsatte prata en bra stund efter det, men kom inget mer smajl.
uuuutbrott hade hon imorse.. :( hon äter 8:30 och vi skulle vara på BVC 9:45. gick ju sådär med planen att gå ner där idag.. tog trekvart för mig att klä på mig och få borstat tänderna.. gick inte att ligga själv, inte att vara hos mig på armen, inte på bröstet, INGENTING. så i ren desperation lägger jag henne i gungan, för då MÅSTE jag kissa helt enkelt. sätter på klassisk musik(?) på gungan. knäpptyst.
okej? bättre med en elektrisk gunga än mamma..

igår kom Fs föräldrar och fikade på kvällskvisten. mitt i Loppans bad. ojojoj, det hördes nog ända bort till Preem att det ogillades. ska bli så skönt (för både oss och grannarna, antar jag) att flytta.. nu är det nära!
igår var vi in till söndraby el och beställde tvätt/tork och kyl/frys. fint som snus blir det..

idag är det så fint väder, så det är en synd att sitta inne.. funderar på om jag skulle gå till storan och köpa blöjor.. och kanske köpa grejer så vi kan grilla ikväll. och kanske packa ner lite grejer och ta med till huset. och.. och.. och.. nu är jag där igen och planerar..

just det! Idag vägde Wilda 2495 gram! 255 gram upp på sex dagar.
idag är hon också 7 veckor gammal, och imorron skulle hon fötts. Sju veckor och en dag för tidig är hon.
Jäkla tur det.

"Icke" planlagd dag.

"Liar liar" går på 3:an nu, ibland kan han vara ganska rolig, Jim Carrey, men oftast bara väldigt överdriven..
mina två hjärtan har gått till sängs, utan skriiiik idag. fast Fredrik brukar ju inte skrika och protestera så mycket, oftast går han till sängs frivilligt... ;)
dagen har bestått av häng på blocket.se och sedan lite shopping :)

imorron ringer den danske läkaren och berättar hur jag mår. ska bli spännande att höra hur blodtrycket varit under ett dygn på mig och hur mina sköldkörtelprover är efter graviditeten.. tradigt om jag inte fattar nått av vad han säger.. han pratar inte jättesakta alltid, så ibland var det svårt att förstå honom när jag träffade honom. Lär ju bli ännu värre i telefon. jaja, skitsamma, då får man väl säga "va" ett antal ggr.. hahaha, tröga människa får han tänka om mig.. :)
annars, inga planer för morgondagen, känns inte som att det är lönt att planera, får ju inte gjort nått av det ändå.. nä, imorron planerar jag att INTE packa ner mammakläderna i röda påsen.. planerar inte heller att duscha, borsta tänderna, äta frukost, hänga in kläder i garderoben, beställa väggord till huset, packa ner sängkläder och handdukar. Nej, jag planerar helt enkelt inget alls imorron. kanske bäst så.

trött och kluven..

vet inte vad jag ska göra.. är så trött så ögonen går i kors, men egentligen vill jag ut till huset och kanske kunna städa lite. Egentligen är det inte så svårt, sova först städa sen. Är bara jag som ska krångla till det, alltid.

Ikväll bär det av till Chrisse och Malin på grille (tror jag det skulle bli), GOTT! Första grillet för i år, men absolut inte sista. Ska bli många grillkvällar ute i huset.

NU-Powernap!

fredag, IGEN!

helt sjukt vad tiden går...
idag skulle jag köpa babytopz och packa ner mina mammakläder (råkade springa på den röda IKEA-kassen i förrådet, så nu är den hittad). har inte fått gjort nått av det. låter väl som en typisk dag för någon som är mammaledig, va? ;)
istället har jag och Wilda varit ute och gått en runda med vagnen, var och hälsade på hennes pappa på jobbet, hon sov igenom hela besöket.. :) sen gick vi till mamma och där åt hon lite och bajsade mycket. luktar förfärligt.. :)
sen gick vi vidare till ICA, där skulle man kanske kunna köpa babytopz, men men, hodet är ju som det är på mig..
istället blev det en massa andra onödiga grejer, som vanligt när man handlar. fick handlat det mesta till kvällens meny iaf. resten fick F köra till storan och köpa. till mitt försvar fanns inte alla grejer på ICA i byn.

Fondue, så gott, så gått så!


Foto: Stefan Edetoft


Wilda fick också badat idag, det tycker hon är sådär kul. Grannarna tycker nog inte heller det är så kul när det ska badas.. men det skiter vi i. vi flyttar snart. :D
Nu undrar jag inte om pärorna i ugnen är klara snart, så vi kan börja kocka här i vardagsrummet.. F hittade nån finfin öl i gömmorna som står och väntar på oss, så nu är det fredagsmys, på HÖG nivå..

see you later alligator


Fullt upp..

Idag bjuder dagen på städning och tjejsnack. ja, inte tjejsnack med Wilda då, hon bidrar inte så mycket till konversationen. Mia kommer idag och hälsar på för första gången sedan vi blev tre. Är ju ganska längesedan vi hade tid att prata, så jag gissar att vi har en del att ta igen.. :)

Städningen är ju inte alls lika inspirerande, men det måste ju göras det också.. massa fläckar på golvet, så idag blir det att svabba över med moppen också.

en tanke slog mig, att jag skulle ju kunna packa ner alla mammakläder istället för att de utgör ett berg i min fåtölj i sovrummet. blir ju annars att man lätt får ångest över klädberget, men egentligen är det mycket som inte ska in i garderoben ens (Tack gode gud för det!). Tanken och planen fallerar när jag inte kan hitta röda Ikea-påsen jag tänkt packa ner mammakläderna i.. Man skulle ju kunna leta efter den också... och snart ska W ha mat..
aah, helt plötsligt blev dagen fulltecknad!


Sötnöt








GA idag..

Klockan är snart 16 redan och det har inte hänt mkt idag.. Loppan har hunnit med ett par utbrott, sovit med sin mamma och har nu eftermiddagsfikat. Vilar lite efter fikan på mor.
Mor. Gillar inte det ordet, känns ganska förlegat. Ändå skrev jag själv mor i anteckningarna när vi bodde på neo. "KMC hos mor", "mor kollat sond", "badat med mor och far". Kan bara skylla på att det inte fanns utrymme att skriva mamma/pappa på papperna, eller åberopa tillfällig sinnesförvirring. Kunde iofs funkat det också. var rätt mycket som snurrade i skallen då, när vi var innte i neo-bubblan. annat är det nu, blir ju inte mycket till normalt familjeliv när man bor på sjukhus. skönt att vara hemma.
Idag blev vi utskrivna från Helsingborgs lasaretts neonatalavdelning. om en vecka på onsdag (som för övrigt är Loppans BF), ska vi in där och kolla ögon, skalle och skelett.. lustigt att det blev precis på den dagen. Hemsjukvårds-Eva tyckte vi skulle ha kalas med flaggor då på onsdag.. tror hellre jag kalasar hemma då.. :)
Idag stannade vågen slutligen på 2240, måttbandet gick till 44 cm, och hodet hade blivit hela 33 cm runtenom.
växer så det knaaagar. mer mat skulle hon också få av oss, maten ökades till 60 ml. När Wilda kom ut fick hon det första dygnet 2-5 ml x 12. nu får hon alltså 60 ml x 8.

Japp, onsdag idag, vilket betyder GREYS ANATOMY! Har inte missat nått av de två avsnitt som gått sedan säsongsstart, men jag tror inte heller att jag vet vad som hände i de avsnitten. blir lätt att man tittar på underverket istället.. :)



Bilder från nu...

...så fin svenska :)

Blodtrycksmätaren



Barbarella-leveransen. 8mm's-tunnlar och 3mm's rosa kulor. :)



Loppan just nu:



Med fina Hello Kitty-håsor :)

Frukost-problem långt efter middag..

Nu är potatis/köttfärslådan vi fått av mamma slut, vad ska jag nu äta till frukost (läs lunch)? kanske mackor, gröt, knäckebröd eller kräm som normalt folk? ooh, ägg har vi hemma, det får det bli idag..

Igår var jag ner till vårdcentralen och hämtade blodtrycksmätaren jag ska ha i ett dygn, är väl sådär lagom irriterande att ha på sig.. ont gör det emellanåt också, faktiskt. gnäller lite.
igår kom både barbarella-leverans, mycket fint, och en avi från Helsingborgs lasarett.. kunde inte för mitt liv komma på vad det är, 131,50 kr skulle det också kosta.. aaeh, inte fan vill jag betala för nåt utan att veta vad det är, snåljåp. sen slog det mig. det är ju mina journaler jag ringt efter. kom på det alldeles för sent och då hade förköpet på storan stängt.. men när jag varit och lämnat bltr-mätaren ska jag hämta journalerna, ska bli kul (?) att läsa. Slutar väl med att jag sitter med rödgråtna ögon, om jag känner mig själv rätt. men det kanske behövs, jag tror det i alla fall..

nä, ut i köket med mig och koka ägg. vid två ska jag vara lämna bltr-mätaren, helst ska man väl klara av att äta frukost innan dess?

Lördagsbad på en måndag

Ja, ibland räcker inte tiden till, helt enkelt. Fick bli bad idag, det klarade vi fint, jag och Loppan. Sen att det inte är så kul mer än ett par minuter är ju en annan femma. Lördagsbada måste man, även om det råkar bli på en måndag.

Lördagen tillbringade vi nästan hela dagen i huset, hela lilla familjen. Och Stefan. Fick vara med på ett hörn han också.
Jag städade lite i sovrummet, dammade väggarna och premiärkörde centraldammsugaren. Gick sedan lös på halva huset med den, vilket är otroligt onödigt då det blir lika skitigt igen på ett par dagar, men centralaren gick ju så fint, gick inte att hejda. F var lite överallt, jag blev inte riktigt klok på vad han gjorde egentligen, men han var där hela dagen alla fall. Stefan kaklade eller fogade, kommer inte ihåg. Han kaklade färdigt på ena toaletten på söndagen iaf, det vet jag.
Loppan låg mest i mjukliften och mös, åt lite och bajsade lite, ungefär lika driftig som andra bebisar..

På kvällen bar det in till Lollo på 25års-kalas. Var himlans trevligt! Jag hade bestämt mig för att vara nykter och köra, men i sista stund (som alltid) ändrade jag mig och tog en liten vinare, följde t.o.m. ut på galej. Det var inte lika kul. Trångt, varmt, spacklade 19-åringar som trampar på tårna med höga klackar OCH armbågas bara för att.
Nej. Den tiden är förbi, fast det har den varit länge. Jag tycker det är skitkul att dansa, om musiken är rätt vilken den sällan är.. Då passar nog pubrundor mig bättre, är nog bara att inse.. Man har blivit gammal, eller äldre i alla fall.
Söndagen gick i trötthetens tecken, seg som attan. Jag skulle gå och handla under dagen, men kom inte iväg förrän vid två-tiden. Att komma fram till affären visade sig inte vara helt enkelt heller. Skulle bara mellanlanda hos mamma och pappa för att ge Wilda mat, men det blev visst både ett och två mål för henne där ute i solen.
Slutade med att F fick hämta oss efter Loppans 17:30-middag och köra och handla på storköpet istället..
Men man säger väl att det är tanken som räknas? Jag tänkte vara hurtig och gå ner till byn för att handla inför kvällens middag. Kom halvvägs i alla fall, alltid nått.. :)
Anledningen till att tiden inte fanns att vara hurtig var middag med kusin och familj. Tanken var att vi skulle bjuda på middag hemma hos oss, men nu var det det där med tiden igen, det hanns bara inte med. Kvällen slutade med hämtmat hemma hos dem, blev ju helt okej det också.

Summa kardemumma: 1) Tiden räcker inte till.  2) Jag har blivit gammal. 3) ALLTID tanken som räknas. Visst?

Surskånk.

Söndagar är ingen hit. Även om jag inte ska upp till jobb finns ändå söndagskänslan kvar. Eller, en liten uns av den i alla fall. Dissar den totalt. Dissar även raseriutbrott.
Nu har jag gått runder i 2 timmar med Wilda på armen på 58kvm. Det blir ena jäkligt ointressanta kvm efter ett tag, kan jag säga (som om man inte var trött på dem innan, liksom). Utnyttjade alla 58 kvm gjorde jag inte ens heller. Var inte inne i sovrummet för där ligger F och får skönhetssömn. Vaggade inte särskilt mkt inne på toaletten och inte heller i förrådet.
nä, tacka oss själva för bra planerat i huset, där snackar vi utrymme som heter duga. där ska jag minsann gå med vagn inomhus. för vagnen gillar hon, surskånken.
och om jag nu skulle vilja gå och vagga inne på toaletterna i huset är det helt okej, man kan tillochmed göra en 360 graders piruett för att vända om man vill, för det finns det plats till. 
lyx är att slippa gå in och backa ut ur ett rum. återigen överdriver jag bara lite grann.

nu är det tyst ifrån sovrummet, kanske hon har somnat nu. om man har tur. en timme till det är dags för nattamad. mindre roande att väcka henne då, men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på bättre lycka efter den matningen..

70 gram

Känns som att det varit en fullspäckad dag, och ändå har jag inte fått gjort något.. hur går det till?
skulle dammsuga idag iaf, men att döma av hallens dammråttor har det nog inte blivit gjort?
jo, lite har jag gjort idag, tagit emot köksö-bänkskiva (var rätt btw), bar in lite kakel i huset, fotade en del i sovrummet, och på toaletterna innan leveransen.. har också varit och handlat idag. en tant tyckte Wilda var liten och sa: Hon kan väl inte vara gammal? jag tror inte tanten får ihopa det när mitt svar blir: Jo, hon är sex veckor.. :)
hemsjukvårds-eva kom klockan tio och vägde donnan, sen hade vi inte så mkt mer att prata om.. förutom dessa skrikattacker mellan 22-01.. hon menade att det är helt normalt, att många bebisar har en period varje dygn där de bara skriker, oftast på kvällarna..
så då fortsätter vi att prata, vagga, gå runt och mysa med dottern som är otröstlig.. tills hon somnar av trötthet :/

iaf, gillade inte vägningen idag.. ansiktet är bortvänt, men det är inte happy face ändå, så.. :)

2160 gram stannade vågen på idag. 70 gram upp på två dagar. =)

antagligen blir nästa och sista besök från hemsjukvården på onsdag, även träff med BVC-ssk samtidigt..
sedan är det bara en ögonundersökning, rakitröntgen och ultraljud av skallen kvar innan vi är helt färdiga med neonatalavdelningen i Hbg. inte för att de inte varit bra där inne, absolut har de det, och (nästan) alla därinne jobbar på helt rätt ställe, men det ska ju ändå bli skönt att slippa. Wilda blir mer som en "vanlig"bebis då, och behöver inte få kollat grejer som redan är utvecklat hos en fullgången bebis.
vi är så tacksamma för att det inte är något fel på Wilda, att hon är frisk och klarat sig helt själv från första andetaget. eller ja, ibland kan hon behöva lite assistans av sina föräldrar, när man är hungrig eller om blöjan är full, då kan det sitta fint med lite hjälp, men annars klarar hon sig själv ;)

nu blir det lite middag här, F tradar om att han är hungrig.. stackare va.. :)

Då var det fredag igen..

Går minsann fort.. idag kommer bänkskivan till köksön från IKEA.. blir spännande att se om F lyckats köpa rätt.. han beställde den medan vi låg inne på neonatalavdelningen, och är man inte med och påminner F kan det sluta hur som helst.. :) (jag överdriver bara lite grann..)
till köket skulle vi ha vit glasmosaik, F handlar och kommer hem med helt vanliga vita plattor 5*5 cm.. skiiiitfula. när jag frågade om vi inte skulle ha glasmosaik kom han på sig själv och höll med om att det är snyggare.. så det blev till att lämna tillbaka till bauhaus.. :)
men men, vi får se  vad det är som kommer från IKEA idag.. =)

Nu är det frukost som gäller här, Wildingen har fått sitt och ligger på amningskudden bredvid mig och knorrar lite, helst ska man ha uppmärksamhet 24/7 :) (vilket vi SJÄLVKLART ger henne, allt för Loppan ;))

Dinnertime, kanske?

Rykande färsk bild på min lilla familj som tar en powernap.. Ser väl ganska gott ut?

Idag blev det lite bakning, muffins med hallon och choklad, och sedan experimenterade jag lite med jordgubbar också, mosade dem ner i smeten.. blev väl ok, men hade nog varit godare med större bitar.. men då vet man ju det till nästa gång.. :)
Sen kom bror med familj och fikade, och nu funderar vi på om vi skulle äta middag kanske.. blir lite bakvänt idag..
Igår var vi tillbaka på sjukhuset igen, men inte för några 4 veckor inte. Det fick räcka med en timme.. Man kan säga att man är lite mätt på den där avdelningen. igår var det ögonundersökning för Loppan, hon skrek som en galning, men undersökningen gick bra och allt såg fint ut.. 2090 gram väger hon, stor som attan nu. ;) 
I vanlig ordning ville hon rycka ut sonden igår när vi skulle ta av kläderna inför vägningen, och då tyckte personalen att vi skulle dra den eftersom hon inte ätit med sond på 1½ dygn. Duktiga tjejen äter alla mål själv nu.

Såhär fin är jag utan sond! (fast fin var jag ju även om sonden satt där..)



kollar läget i spegeln..



myser på skötbädden..



Klockan närmar sig 20:30 vilket innebär att det är matdags för en viss donna.. (Och även hennes föräldrar)

Huset

Wildafisen sover efter maten, och jag har minsann fått duscha och rensat liiite i garderoben.. ett par tröjor och några byxor försvann iaf.. synd att det inte märks i garderoben.. nu har vi 4 garderober, 3 till mig och 1 till Fredrik. I huset blir det 6 garderober i vårt sovrum, snacka om lyx! en blir till sängkläder, två till F och tre till mig :) måste ju vara rättvist fördelat ;)
funderar på om jag skulle städa nått rum i huset till helgen.. om det hinns med, känns som att dagarna bara flyger förbi..
Här kommer lite bilder på huset, som nääääästan är klart.. Hoppas på att vi har flyttat inom en månad..


Innan byggstart såg det ut såhär.



Lite värme behövs nog.


och kanske väggar..




hall/vardagsrum




köket


stora badrummet

Bilderna är ganska gamla, så det har hänt lite till sedan de togs.. men nästa gång jag lägger upp bilder ska huset vara städat och inflyttningsklart, tänkte jag..


Kom igång nån gång..

Behöver hoppa in i duschen, men har svårt att slita mig.. nu är jag nog nöjd (för tillfället iaf) med designen på bloggen.. vill ju inte vara som alla andra och ha färdiga teman.
Wildfisen ligger och sover efter frukosten, så för min del är det bäst att passa på att duscha nu innan det är dags för nästa mål.
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag.. kanske städa lite bland mina kläder.. rensa ur lite innan flytt kan väl inte skada?
undrar vad Wilda drömmer om, ögonen rullar runder och minspel ala shakespeare ungefär..

nä, nu får jag ta mig i kragen!
duschen nu!

toodels!

Raseriutbrott.

Och inte så litet heller. Dock inte jag som får utbrott.
Vår lilla dotter har trots sin ringa ålder och storlek en väldig volym på rösten. Men tydligen bara om kvällarna. På dagarna är man lugn och tyst. Efter varje matning är det nästintill omöjligt att få henne att somna om. och när man väl lyckats med det, ja, då är det dags för nästa matning. nästan i alla fall. Jobbigt att inte veta vad som är fel och kunna lösa problemet för henne :(
Tror jag ska skicka ut sambo på soffan om hon inte somnar snart, så åtminstone han får sova inatt, är ju jobbedag imorron. Natten bjuder på en matning till, och då lär det väl bli samma visa igen..
Hoppas det bara är nån tillfällig fas hon är i, lilla loppan.. det tar ju massor av energi från henne att skrika så, och energi behöver hon till att växa och utvecklas istället.

Nä, nu avrundar jag för ikväll.. verkar som att Wildingen har somnat, så då får jag väl också passa på..
natti natti.


Lilla älskling efter bad på neo.

Är jag verkligen en bloggare?

Jaha.. jag vet inte riktigt om jag in i själen är en dagboksskrivare, har försökt många gånger, men tröttnar alltid..
detta blir ju dock lite annorlunda, men vi får se hur det går.. är iaf "taggad" nu.. ;)


nu hanns det ju visst inte med särskilt mkt ikväll, dotra min ska ha mat, och det börjar väl bli läggdags snart..
men bloggen är uppe i alla fall, så nu är det väl bara att köra.. tror jag kan behöva skriva av mig lite ibland.

får se om jag återkommer efter bebis-matning.. :)


hmm..

testing testing...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0