Ny adress!

Näe, nu får det räcka. Jag tar mitt pick och pack och flyttar. Någon som kan hjälpa till och bära? Jag bjuder på pizza. Jag loooovar, det är inte så mycket som ska med, jag ska slänga en del.. Det nya stället: www.linaslillavarld.devote.se Vi ses där! (med eller utan flytthjälp)


Den Eviga Gåtan

Varför, VARFÖR jobbar folk med sådant som uppenbarligen gör dem olyckliga? Det i sin tur gör att de har ett otrevligt bemötande, är sura och snäsiga. Vilket i sin tur gör att en annan blir otrevlig, sur och snäsig. Så att inte du som vantrivs på din arbetsplats tar och skolar om dig, jobba med något som gör dig lycklig. Om inte för din egen skull, så för dina arbetskamraters eller kunders skull. APKÄRRING!


Ja, jag veeet

Jag vet att det är längesen. Jättelängesen. Men det är faktiskt inte mitt fel.
När jag tycker att jag är lite rolig och vill dela med mig så har inte tekniken varit med mig. Blogg.se har städat upp och renoverat, kan man säga. Och mitt Internet fixar inte det.. Man kan säga att blogg.se har tagit bort alla handikappsramper och satt in höga trösklar och badkar istället. Det försvårar lite så att säga. 
Och appen vill inte fungera för mig heller, så nu sitter jag och skriver från iPhonen på  blogg.ses webbversion. Ja precis. Så det lär ju inte hända så ofta. 
Jag får väl ta en funderare på det här med bloggandet, om blogg.se inte vill handikappsanpassa kommer detta inte fungera. Då får vi gå skilda vägar helt enkelt. 
Det kommer att bli tufft, och man får lov att vara ledsen. Det är ok. Det blir bra sen.

RSS 2.0