Nu går det inte bra asså

Är inte ett dugg lchf-taggad. Bara äter dåliga saker efter vartannat.. Igår bröd och glass och några klyftpotatisar. Idag en macka på kyrkis, smakade på Fredriks lunch som bestod av makaroner och korvgryta, handlade på Storan, och nu kränger jag choklad(!).
Fan.
Måste
Ta
Mig
Ur
Detta

NUU!


God sista jävla kväll

Imorgon bär det himåd igen. Känns som vanligt när man är på semester, vemodigt.
Även om jag inte åkt särskilt mycket (läs 3 halvdagar), hade jag lätt kunnat stanna längre.
Värst var nog idag, när man klätt sig med alla 17 kilo ytterkläder, tar sig ner för backen från stugan, uppför nästa mördarbacke, ner för backen ner till liften, ont som fan i ena ankeln hela vägen. På med skidor, upp i liften.
Åker EN gång. Sen skriker ankeln att den inte vill åka mer. Vadå vill inte? Då är man inte go på ankeln. Hade ankeln varit en människa hade man skällt ut den efter noter!
Vad i helvete håller du på med? Här håller man på och ställer upp och hyr skidor och pjäxor och stavar och man klär på sig och man går en lång jävla väg (omväg märkte vi idag) för att komma till backen för att du ska ha roligt! Och detta är tacken! FY FAN för dig!
Men om man inte vill klassas som/misstänkas för att vara psykiskt störd (att stå och skälla ut sin ankel är kanske aningens labilt), så gör man inte så, man gör ju inte det. Hursomhelst så kunde det låtit så om man inte är orolig för omgivningens intryck av en, det kunde det ju.
Nädåsåatt, det var ju allt vackert bara att vandra tillbaka till stugan. Sådär graciöst som bara jag kan.

Men nu skiter vi i det, för det är ju trots allt lördag. Ska ta mig i kragen och dricka upp mitt rosé och sen ska jag och min högt älskade man gå ut med soporna.

Flarra till ongen, virre till pappan och rosé till mamman.
En talande bild skulle varit med, men det krånglar ju som vanligt. De vill att man ska förminska så mycket så man hade väl inte sett nåt ändå. Well well, vad är väl en bal på slottet?



Fotnot: detta inlägget författades för drygt två timmar sedan, så vi har redan varit ute med soporna, vi är liksom inte ute och ränner så miss i nassen.


Here we go

Kl var miss i nassen när det var dags att gå upp, och jag hade knappt somnat ens.. Men upp kom vi, och som i en dimma åt jag frukost, gjorde flaska till ongen och klädde sen på henne och till sist även mig själv.
Jag fick sovit nån liten timme i bilen, så nu är man pigg igen.
Nu har vi ungefär 2,5 timmes bilfärd kvar.
Oh, ja just det, vi ska till Sälen.


jajaja, och du då?

Ja, nån bakning hanns inte med, men jag luktar gott i alla fall! :)
och värderingsgubben mumsade gott på köbeflätan, ingen mening att älta liksom.
jaa, jag är mammaledig. jaa, ongen klarar sig själv en stund. jaa, det är andra blogginlägget idag. jaa, fredrik är hemma denna veckan.
JA! jag bjussade på köbekagor! Är du perfekt dååå?
fick ett jävla bra värde på huset i alla fall.


Wilda sa att det var okej att jag lägger upp denna bilden på henne. Hon har gett sitt samtycke och sånt, så det behöver ni inte vara oroliga för.

Fräscht! Nae, de e fardilackat.

Igår ringde Fredrik och skulle boka tid för en värdering av huset. Fick en tid idag! Snacka om att vi har städat och putsat och fejat! Vi var helt slut igår kväll.
Fast nu överdriver jag lite. SÅÅ skitigt var här faktiskt inte.
Nu skulle jag ju helst haft lite hembakt också, och duschat och varit och handlat sallad till träffen ikväll, och slagit in mina paket till julklappsspelet ikväll.
Vad väntar jag på? Att nån annan ska göra det kanske?


Hur mår du Judit?

Hej på er.


Tjohooo!

ÄNTLIGEN, som en viss tönt i rosa gympakläder brukar utropa varje år.


Testing, testing

One. Two. Testing.


RSS 2.0