asså...

....shiiiiiit. nu är det bara 11 dagar kvar! är det klokt? nervositeten kommer krypandes nu..



Annat najs:

http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg



Lyckliga mig

Härliga juni!

Händer en del kul i juni enligt mig.. :) och en del kul i juli också ;)
på tisdag är det marknad i byn.. vet inte varför jag tycker den är så kul, för jag handlar aldrig nåt, någonsin. kanske är det att ungefär hela Klippan kryper fram ur sina bon den dagen.. samma med Klippanfesten, som är på lördag. Är också kul, fast jag aldrig lyssnar på musiken, kollar uppträdena eller dansar. ja, vad gör jag då egentligen på såna ställen?
enkelt. kollar på folk.

Innan Klippanfesten är det kalas för kusiner, sen är det glo på folk all night long :)
sen är det midsommar, då ska vi till Chrisse o Malin o hans föräldrars stuga i Osby, blir nog alla tiders! Känns som att vi har fullt upp ett tag framöver.. Först ska vi fota Wilda för tidningen på onsdag, på fredag ska vi till  Andreas o Jenny och försöka planera semester och på tisdagen efter att jag glott på folk hela dagen på marknaden ska vi till ett par i föräldragruppen och grilla. var så roligt att se alla bebisar i förrgår. Efter föräldragruppsträffen sa BM att vi nog ska boka en efterkontroll till mig eftersom jag inte verkade riktigt "färdig" med förlossningen när jag berättade om den.. vilket nog är helt riktigt. tycker fortfarande synd om mig själv, och om Wilda. Inte så mycket om Fredrik, faktiskt. :) men han har inte heller tyckt det varit jobbigt efteråt. ja, nog om "tråkigheter".
i juli händer det också lite roliga saker.. eller iaf en vad jag vet.. :) ska bli roligt att gå på bröllop, är ju inte varje dag man är på det, och definitivt inte varje dag man är "the star".. fast vi delar dagen med Wilda och hennes dop. vi vill inte ha något stort och flådigt, så detta blir PERFEKT! :) behöver jag säga att jag längtar?
detta kommer bli den bästa sommaren.


mina fina ringar


Finaste Wildafisen

Stiltje..

..ja, bara i bloggen, inte nån annanstans, precis.

dagarna och veckorna flyger förbi och nu är det helg igen.. ÄLSKAR helgerna.. det är så stor skillnad mot innan, jag jobbade varannan helg och F jobbade varje helg, i huset.. nu är det annat..
Wilda var lite ilsken idag innan hon fick mat, men energin finns ändå kvar, så nu ligger hon och glor på soffryggen och snackar med den.. säkert ett väldigt intressant samtal.

funderar på om jag skulle hänga lillskiten i selen och gå på IKEA en sväng, är ju en del vi behöver till stundade fest..
När Wilda ska döpas tar vi nämligen tillkfället i akt och gifter oss samtidigt. Det blir väldigt enkelt, ingen vit klänning eller frack, det känns nog inte bekvämt för nån av oss.. igår var vi på väla en runda och köpte födelsedagspresent till svärmor, och hittade även kläder till Fredrik, jag är såklart redan färdig med mina.. väntar bara på skorna som ska levereras..

Igår var vi också på bil- och skadeservice, så innan juni är slut ska den lämnas in och bli vidgjord efter bussafan som körde på den.. den ser ganska sleden ut nu, så det blir bra..

nä, nu är Wilda trött på soffan, så hon får kanske gymma lite istället.. :-)


Wilda lite smånöjd en morgon efter att hon kräkt mig i håret

RSS 2.0